Fysiotherapie en
Manuele therapie in Gorinchem

Contact

Onze fysiotherapiepraktijk in Gorinchem is gespecialiseerd in onder meer fysiotherapie en manuele therapie. Ons professionele team bestaat uit vier vakbekwame medewerkers. Ons team werkt hard om uw klachten snel te verminderen en uiteindelijk weg te nemen. Zo kunt u zo snel mogelijk weer goed bewegen. Maak kennis met het team van Dalempoort Fysiotherapie & Manuele Therapie.

Iris van der Voorn

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Op het moment dat ik startte met de opleiding wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt. Ik was gelijk verkocht en mijn interesse in het vak blijft maar groeien. Door middel van verschillende cursussen wordt mijn kennis groter en kan ik meer bieden. Denk hierbij aan spanningsgerelateerde klachten, ademhalingsadviezen, medical taping, dry needling, motorisch leren en onlangs de cursus echografie.

In mijn vrije tijd speel ik hockey en ga ik naar de sportschool. Verder geniet ik van skivakanties en in de zomer een ontspannen zomervakantie.

BIG-nummer: 09916017604

Mario Lentze

Na mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool in Rotterdam heb ik jaren ervaring opgebouwd in mijn fitnesscentrum. Hier begeleidde ik ook sporters in het kader van revalidatie en preventie. Tevens heb ik gewerkt voor het Astmafonds, waardoor ik veel ervaring opgebouwd heb in het behandelen van mensen met astma en COPD. In 2006 maakte ik de overstap naar de huidige particuliere praktijk in Gorinchem. De laatste jaren heb ik onder meer cursussen gevolgd in allround sportfysiotherapie, nieuw motorisch leren, medical taping, dry needling, claudicatio intermittens (PAV) en tot slot echografie.

In mijn vrije tijd train ik graag in de sportschool en rijd ik graag paard.


BIG-nummer: 59036976404

Marijke van Roekel

Op 19-jarige leeftijd ontdekte ik het vak fysiotherapie door zelf geblesseerd te raken. Dankzij mijn toenmalige enthousiaste fysio- en manueel therapeut kwam ik op het idee om fysiotherapie te studeren. Niet veel later werd ik ingeloot op de Hogeschool van Utrecht. In 2012 studeerde ik af, tegelijk met collega-fysiotherapeut Iris van der Voorn. De afgelopen jaren stonden in teken van persoonlijke ontwikkeling als therapeut, de opleiding manueel therapie, verdieping in complexe multifactoriële problematiek, en recentelijk echografie.

Ik vind fysiotherapie een prachtig vak. De interactie met allerlei verschillende mensen is voor mij erg waardevol en zorgt steeds weer voor nieuwe uitdagingen.

Naast het werk ben ik veel met sport bezig, zoals beachvolleybal (indoor en outdoor) en hardlopen. Als ik niet aan het sporten ben breng ik tijd door met vrienden en familie.


BIG-nummer: 79915910304

Koen Hijmering

Na een succesvolle stageperiode bij Dalempoort fysiotherapie ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Momenteel ben ik de waarnemer van Iris en ben ik daarnaast ook werkzaam in het Beatrix ziekenhuis. Als fysiotherapeut werk ik graag samen met de patiënten aan een goed en langdurig herstel.


Buiten mijn werk als fysiotherapeut heb ik allerlei hobby's. Ik voetbal wekelijks bij GRC 14, rijd graag een rondje op mijn wielrenfiets, ben druk bezig met rope skipping en loop zo nu en dan een rondje hard. Verder heb ik jarenlang voetbaltraining gegeven en ben ik rugbycoach geweest.


BIG-nummer: 29925980004Teamlid Marijke

Pensionering Harry Quartel

Langs deze weg bedank ik alle patiënten die mij de afgelopen jaren bezocht hebben voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik bewaar goede herinneringen aan de vele mooie contacten en wens dat mijn opvolgster manueeltherapeut Marijke van Roekel hetzelfde zal mogen ervaren. Ik wens u alle goeds toe.