Onze fysiotherapiepraktijk in Gorinchem is gespecialiseerd in onder meer algemene fysiotherapie, manuele therapie, MSU echografie en dry needling. Natuurlijk is het eerste doel om uw bewegingsmogelijkheden te verbeteren en op peil te houden. Het kan ook zijn dat zijn dat u moet leren leven met een beperking in uw spieren en gewrichten. Hoe dan ook, wij staan als team klaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Maak kennis met het team van Dalempoort Fysiotherapie & Manuele Therapie.

Iris van der Voorn

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Op het moment dat ik startte met de opleiding wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt. Ik was gelijk verkocht en mijn interesse in het vak blijft maar groeien. Door middel van verschillende cursussen wordt mijn kennis groter en kan ik meer bieden. Denk hierbij aan spanningsgerelateerde klachten, ademhalingsadviezen, medical taping, dry needling, motorisch leren en onlangs de cursus echografie.

In mijn vrije tijd speel ik hockey en ga ik naar de sportschool. Verder geniet ik van skivakanties en in de zomer een ontspannen zomervakantie.

BIG-nummer: 09916017604

Mario Lentze

Na mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool in Rotterdam heb ik jaren ervaring opgebouwd in mijn fitnesscentrum. Hier begeleidde ik ook sporters in het kader van revalidatie en preventie. Tevens heb ik gewerkt voor het Astmafonds, waardoor ik veel ervaring opgebouwd heb in het behandelen van mensen met astma en COPD. In 2006 maakte ik de overstap naar de huidige particuliere praktijk in Gorinchem. De laatste jaren heb ik onder meer cursussen gevolgd in allround sportfysiotherapie, nieuw motorisch leren, medical taping, dry needling, claudicatio intermittens (PAV) en tot slot echografie.

In mijn vrije tijd train ik graag in de sportschool en rijd ik graag paard.


BIG-nummer: 59036976404

 Lucca van der Kaaij

In 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Avans Hogeschool in Breda. Na het afstuderen heb ik eerste een half jaar werkervaring opgedaan voordat ik met de master opleiding voor Manueel Therapie ben begonnen in januari 2022. In mijn studenten tijd kwam ik erachter dat het vak perfect bij mij past, aangezien wij met mensen werken en veel met sport en bewegen bezig zijn. Ik hoop de aankomende jaren nog veel meer ervaring en kennis op te doen als fysiotherapeut en Manueel Therapeut.

 

In 2021 heb ik mijn afstudeerstage bij Dalempoort Fysiotherapie gelopen en heb altijd nog contact gehouden. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij deze praktijk en heb ik de kans gekregen om mij binnen het team verder te mogen ontwikkelen als professional.

 

Naast het werk ga ik graag naar de sportschool voor fitness en Bodybalance en spendeer ik graag tijd met mijn familie en vrienden.

 

BIG nummer: 49930090304

 

Koen Hijmering
 

Via deze manier wil ik me even voorstellen aan u. Nadat ik mijn sport en bewegen diploma heb gehaald ben ik in 2019 afgestudeerd aan de Avans hogeschool in Breda als fysiotherapeut. Nadat ik hier mijn eindstage heb gelopen mocht ik direct drie maanden waarnemen. Naast mijn parttime waarneming ben ik ook parttime bij de Rivas begonnen. Momenteel ben ik weer terug op het oude vertrouwde nest en hanteer ik dezelfde verdeling als enkele jaren geleden. Ik ben hier in de praktijk, al zo ook bij de Rivas parttime werkzaam. Deze combinatie geeft me erg veel kennis en inzichten in diverse klachten.

 

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik mezelf aan het ontwikkelen in het vak. Momenteel volg ik een master manuele therapie die ik met veel interesse en plezier volg.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag met verschillende sporten bezig. Ik vind het interessant om mezelf te verdiepen in trainingsprincipes en trainingsvormen. Zelf doe ik aan wielrennen, voetbal, hardlopen, touwtje springen en af en toe ben ik in de fitness te vinden.

 

BIG nummer: 29925980004

 

Dinand Blom

Sport en bewegen is sinds mijn jeugd al een belangrijk aspect.
In verband met blessures ben ik in aanraking gekomen met fysiotherapie. Zo is
mijn liefde voor het vak fysiotherapie ontstaan. In 2012 ben ik afgestuurd aan
de Hogeschool Utrecht. Direct na mijn studie kreeg ik een baan aangeboden bij
het Handencentrum Utrecht. Hier heb ik mijn allround handfysiotherapie
opleiding afgerond. Verder heb ik onder meer cursussen gevolgd in Medical
taping, schouder (Cyriax) en basis echografie hand. Ik heb mij ontwikkeld in
het behandelen van vinger, hand, pols, elleboog, schouder en nek/rug-klachten.

In 2017 ben ik een vervolgopleiding als gipsverbandmeester gestart in het
Franciscus Ziekenhuis. Het vak fysiotherapie en gipsverbandmeester is een mooie combinatie. In dit geval sta ik aan het begin tot en met het einde van het
zorgproces.

Verder kun je mij omschrijven als een enthousiaste fysiotherapeut / gipsverbandmeester met een groot empatisch vermogen. Ik vind het belangrijk om de klacht samen met de patiënt aan te pakken.

In mijn vrije tijd ben ik actief in klimmen (bolderen),
wielrennen en wandelen.

Bsc. Algemeen fysiotherapeut / handfysiotherapeut
Gipsverbandmeester
BIG-nummer: 89915838204

Teamlid Marijke

Pensionering Harry Quartel

Langs deze weg bedank ik alle patiënten die mij de afgelopen jaren bezocht hebben voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik bewaar goede herinneringen aan de vele mooie contacten en wens dat mijn opvolgster manueeltherapeut Marijke van Roekel hetzelfde zal mogen ervaren. Ik wens u alle goeds toe.