Onze fysiotherapiepraktijk in Gorinchem is gespecialiseerd in onder meer algemene fysiotherapie, manuele therapie, MSU echografie en dry needling. Natuurlijk is het eerste doel om uw bewegingsmogelijkheden te verbeteren en op peil te houden. Het kan ook zijn dat zijn dat u moet leren leven met een beperking in uw spieren en gewrichten. Hoe dan ook, wij staan als team klaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Maak kennis met het team van Dalempoort Fysiotherapie & Manuele Therapie.

Iris van der Voorn

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Op het moment dat ik startte met de opleiding wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt. Ik was gelijk verkocht en mijn interesse in het vak blijft maar groeien. Door middel van verschillende cursussen wordt mijn kennis groter en kan ik meer bieden. Denk hierbij aan spanningsgerelateerde klachten, ademhalingsadviezen, medical taping, dry needling, motorisch leren en onlangs de cursus echografie.

In mijn vrije tijd speel ik hockey en ga ik naar de sportschool. Verder geniet ik van skivakanties en in de zomer een ontspannen zomervakantie.

BIG-nummer: 09916017604

Mario Lentze

Na mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool in Rotterdam heb ik jaren ervaring opgebouwd in mijn fitnesscentrum. Hier begeleidde ik ook sporters in het kader van revalidatie en preventie. Tevens heb ik gewerkt voor het Astmafonds, waardoor ik veel ervaring opgebouwd heb in het behandelen van mensen met astma en COPD. In 2006 maakte ik de overstap naar de huidige particuliere praktijk in Gorinchem. De laatste jaren heb ik onder meer cursussen gevolgd in allround sportfysiotherapie, nieuw motorisch leren, medical taping, dry needling, claudicatio intermittens (PAV) en tot slot echografie.

In mijn vrije tijd train ik graag in de sportschool en rijd ik graag paard.


BIG-nummer: 59036976404

Marijke van Roekel

Op 19-jarige leeftijd ontdekte ik het vak fysiotherapie door zelf geblesseerd te raken. Dankzij mijn toenmalige enthousiaste fysio- en manueel therapeut kwam ik op het idee om fysiotherapie te studeren. Niet veel later werd ik ingeloot op de Hogeschool van Utrecht. In 2012 studeerde ik af, tegelijk met collega-fysiotherapeut Iris van der Voorn. De afgelopen jaren stonden in teken van persoonlijke ontwikkeling als therapeut, de opleiding manueel therapie en echografie: schouder, knie en enkel. Momenteel werk ik tijdelijk een aantal uur voor defensie waar ik in de tweedelijnszorg actief ben.  

Ik vind fysiotherapie een prachtig vak. De interactie met allerlei verschillende mensen is voor mij erg waardevol en zorgt steeds weer voor nieuwe uitdagingen. 

Naast het werk ben ik veel met sport bezig, zoals beachvolleybal (indoor en outdoor) en hardlopen. Als ik niet aan het sporten ben breng ik tijd door met vrienden en familie.


Msc. Manueel therapeut 

Algemeen fysiotherapeut

BIG-nummer: 79915910304

 

LET OP

 

Helaas is Marijke de aankomende tijd niet aanwezig. Zij is 4 maanden naar Valencia:) 

Koen Hijmering ( MT in opleiding ) neemt haar patiënten over. 

 

 

 

Dinand Blom

Sport en bewegen is sinds mijn jeugd al een belangrijk aspect.
In verband met blessures ben ik in aanraking gekomen met fysiotherapie. Zo is
mijn liefde voor het vak fysiotherapie ontstaan. In 2012 ben ik afgestuurd aan
de Hogeschool Utrecht. Direct na mijn studie kreeg ik een baan aangeboden bij
het Handencentrum Utrecht. Hier heb ik mijn allround handfysiotherapie
opleiding afgerond. Verder heb ik onder meer cursussen gevolgd in Medical
taping, schouder (Cyriax) en basis echografie hand. Ik heb mij ontwikkeld in
het behandelen van vinger, hand, pols, elleboog, schouder en nek/rug-klachten.

In 2017 ben ik een vervolgopleiding als gipsverbandmeester gestart in het
Franciscus Ziekenhuis. Het vak fysiotherapie en gipsverbandmeester is een mooie combinatie. In dit geval sta ik aan het begin tot en met het einde van het
zorgproces.

Verder kun je mij omschrijven als een enthousiaste fysiotherapeut / gipsverbandmeester met een groot empatisch vermogen. Ik vind het belangrijk om de klacht samen met de patiënt aan te pakken.

In mijn vrije tijd ben ik actief in klimmen (bolderen),
wielrennen en wandelen.

Bsc. Algemeen fysiotherapeut / handfysiotherapeut
Gipsverbandmeester
BIG-nummer: 89915838204

Teamlid Marijke

Pensionering Harry Quartel

Langs deze weg bedank ik alle patiënten die mij de afgelopen jaren bezocht hebben voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik bewaar goede herinneringen aan de vele mooie contacten en wens dat mijn opvolgster manueeltherapeut Marijke van Roekel hetzelfde zal mogen ervaren. Ik wens u alle goeds toe.