Over ons

Fysiotherapie in de binnenstad van Gorinchem

Dalempoort Fysiotherapie en Manuele therapie vindt u in de binnenstad van Gorinchem op hetzelfde adres  waar huisartsenpraktijk Dalempoort gevestigd is. Wij delen de gemeenschappelijke wachtruimte. De fysiotherapie ruimte bestaat uit drie aparte behandelkamers waar de individuele behandelingen plaatsvinden. Ook beschikken we over een oefenzaal om aan verder gericht herstel van functie te werken.

 

Het team bestaat uit drie fysiotherapeuten die allemaal BIG-geregistreerd zijn en lid zijn van het KNGF(Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en voor wat betreft de specialisatie manuele therapie lid van de NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie) en NAOMT (Nederlandse Associatie voor Orthopedische Manuele Therapie).

 

Jaarlijks worden er nascholingscursussen gevolgd om up-to-date te blijven wat betreft de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

 

Sinds de invoering van de directe toegankelijkheid (DTF) hoeft u niet eerst naar de huisarts of specialist maar kunt u zich direct aanmelden bij ons voor onderzoek en/of behandeling.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Ons team

Harry Quartel: Fysiotherapeut / Manueeltherapeut
Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Rotterdam in 1976.Hierna volgde ik de opleiding Cyriax voor perifere gewrichten. Specialisatie tot manueeltherapeut verliep via de opleiding Orthopedische Manuele Therapie.

Mario Lentze: Na mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool in Rotterdam heb ik jaren ervaring opgebouwd in mijn fitnesscentrum waar ik tevens sporters begeleidde bij revalidatie en preventie. In 2006 maakte ik de overstap naar de huidige particuliere praktijk in Gorinchem. Specialisaties: allround sportfysiotherapie (bezig met masteropleiding), kinesiotaping en jaren ervaring met astma en COPD.

Iris van der Voorn: Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 2012 op de Hogeschool in Utrecht. Sinds die tijd ben ik werkzaam bij Dalempoort fysiotherapie. Naast de reguliere fysiotherapie heb ik veel affiniteit met spanningsgerelateerde klachten die zich geestelijk en lichamelijk uiten.